vv sittard
 
 
Zaterdag 7 juli: VV Sittard Fortuna Sittard 1800: uur.
Kom ook Fortuna aanmoedigen voor de start van de Eredivisie rentree en kom kijken naar de nieuwkomers in de selectie van Rene Eijer en Kevin Hofland. De nieuwe hoofdtrainer van Fortuna Sittard, René Eijer, is geen onbekende van VV Sittard.
VV Sittard.
Nederland U21 Nederland U20 Nederland U20 V Nederland U19 Nederland U19 V Nederland U18 Nederland U17 Nederland U17 V Nederland U16 Nederland U16 V Nederland U15. Nationale teams VV Sittard. De balans tegen. Selectie / Opstellingen. Spelers van A-Z. VV Sittard 07.07.18 Fortuna Sittard. Naar fotoshow van VV Sittard.
V.V. Sittard OldStars.
Oldstars Club vinden V.V. Familiaire vereniging in een groeifase door met name aanliggende nieuwbouwwijk met oog voor nieuwe doelgroepen en ontwikkelingen in samenleving en sport. Bradleystraat 21, 6135 CV Sittard. Neem contact op met de clubmanager. Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
VV Sittard in conflict met ex-trainer De Limburger.
26-06-2018 om 2236: door Roel Wiche. Amateurvoetbalclub VV Sittard en voormalig trainer Jorgo Basiakos zijn in conflict met elkaar. Sittard, dat dit seizoen na één jaar tweede klasse degradeerde, ontsloeg de coach in februari, maar zette zijn naam vervolgens wel nog wekenlang op het wedstrijdformulier.
Fortuna verslaat VV Sittard met ruime cijfers: 0-8 Fortuna Sittard.
08JUL 2017 FORTUNA VERSLAAT VV SITTARD MET RUIME CIJFERS: 0-8. Fortuna Sittard heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met 0-8 gewonnen van VV Sittard. Bij rust was het al 0-6 voor de ploeg van Sunday Oliseh. De doelpunten kwamen deze avond van vier spelers.
Fortuna Sittard wint eerste oefenduel van VV Sittard.
Een dikke duizend belangstellenden waren zaterdagavond op Sportpark De Krao getuige van het eerste oefenduel van Fortuna Sittard tegen VV Sittard. Na rust wisselden zowel VV Sittard als Fortuna Sittard hun volledige elftal. Aan Marco Ospitalieri kwam de eer toe de eerste treffer van het nieuwe seizoen te scoren.
VV Sittard Clubprofiel Transfermarkt. Elfmeter. Facebook-Blau. Facebook-Messenger-Blau. Facebook-Messenger-Weiss. Groundhopping. Laender. Platzverweis. Spiele. Spieler. Tore. Torschuetzen. Trainer. Tw
Selectie van VV Sittard. Dit is de startpagina van de club. Hier is er naast de actuele selectie, relevant clubnieuws, actuele geruchten en alle belangrijke informatie rondom de wedstrijdactiviteiten van de club. Opmerking: via het drop-down-menu kan de informatie seizoensafhankelijk gefilterd worden.
Home VV Sittard.
Renovatie Kleedlokaal 5. Kaboutervoetbal gaat weer van start! Promo VV Sittard en ING 2017. Promo VV Sittard en ING from Orange Media on Vimeo. Stuur nieuwtjes door. Heb je wedstrijdfoto's, een verslag, een filmpje of iets anders leuks voor op de website.

Contacteer ons

Meer resultaten voor vv sittard