sint voetbal
 
 
kvc Sint Eloois Winkel Sport Voetbalclub Stamnummer 4408.
Wereldkampioenschap voetbal op groot scherm Sint-Niklaas Het Nieuwsblad.
Hendrik Heymanplein Foto: Sint-Niklaas. Sint-Niklaas Het wereldkampioenschap voetbal domineert de sportieve actualiteit. Ook in Sint-Niklaas zijn matchen op groot scherm te volgen. De Belgische ploeg moet in Rusland nog zijn eerste match spelen. Maandag om 17 uur is het zover en zal blijken wat we zoal van de nationale ploeg kunnen verwachten.
SK Sint-Amands.
U10 en U11 sluiten het seizoen mooi af en dat mag gevierd worden. Hierbij enkele sfeerbeelden van onze U10 U11 die een mooie terugronde hebben gespeeld. KSK SINT-AMANDS kwaliteitsclub. Eind januari werd onze club en jeugdwerking doorgelicht door Double Pass, een onafhankelijk auditorgaan dat samenwerkt met Voetbal Vlaanderen.
KVC Sint-Livinus Sint-Lievens-Houtem Wikipedia.
Dit resultaat kon men niet meer herhalen en in het derde seizoen in Vierde Klasse eindigde men als op twee na laatste. Na drie jaar nationaal voetbal zakte VC Sint-Lievens-Houtem zo in 1987 weer naar de provinciale reeksen. VC Sint-Lievens-Houtem kon niet meer terugkeren in de nationale reeksen.
KVV Sint-Denijssport Home.
Je kan ook Uit In Gent consulteren. Meisjes spelen even graag en even goed voetbal als jongens. Daarom start KVV Sint-Denijs Sport vanaf augustus 2018 met meisjesvoetbal. Ontdek alles op de pagina over meisjesvoetbal of in de folder of bij Uit In Gent.
Welkom KFC Sp. Sint-Gillis-Waas.
Meer informatie OK. Bekerwinst voor de vernieuwde A-kern van SGW. Beker wedstrijd A kern tegen Wilskracht Idegem. Organisator voetbalkampen failliet! Wat kunnen wij als club hier in betekenen? De data zijn gekend. Schrijf je nu in voor het tweede steakfestijn!
KFC Sint-Joris Sportief Voorpagina.
We zijn op zoek naar iemand met een positieve ingesteldheid die kan omgaan met jongeren van 7 jaar en 10 jaar. We zijn op zoek naar een gedreven iemand met kennis van voetbal en die kennis wil overbrengen op deze jongens.
Sint Maartens voetbalelftal Wikipedia.
Bonaire 2 Bretagne Corsica Gozo Koerdistan Zuid-Nedersaksen Noord-Cyprus Occitanië Padanië Provence Romani Saami Sark Savoye Sealand Tibet Tsjetsjenië Westelijke Sahara Zanzibar 3 Zuid-Molukken. 1 CONCACAF-lid 2 geassocieerd CONCACAF-lid 3 geassocieerd CAF-lid 4 geassocieerd OFC-lid 5 geassocieerd AFC-lid. Nationaal voetbalelftal in Noord-Amerika. Voetbal in Sint Maarten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor sint voetbal