sport amstelveen
 
 
Sportschool Amstelveen Fit For Free Fitness vanaf 1199, pm.
Er is professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen. Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer je wilt. Een ruim aanbod aan live groepslessen met een instructeur die je enthousiast maakt. Een functionele trainingsruimte. Gebruiksvriendelijke cardioapparatuur, met TV. Een groot assortiment aan krachtapparatuur. En een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. Fit For Free Amstelveen bevindt zich in de wijk Bovenkerk in de buurt van de Kwantum en de Albert Heijn.
Vind je sport in Amstelveen Sportstad Amstelveen.
Vind je sport. Selecteer een pagina. Sportaanbod in Amstelveen. Amstelveen kent vele binnen en buitensportverenigingen in vele takken van sport. Daarnaast zijn er ook sportgroepen en individuele leraren actief. Sportverenigingen in Amstelveen. Zoekt u een leuke sport die bij u past?
Fitness en sportschool Amstelveen Premium HealthCity.
HealthCity Amstelveen Premium is een unieke, moderne sportschool met uitgebreide en luxe faciliteiten op het gebeid van zowel inspanning als ontspanning. De sportschool beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur en is gelegen aan de rand van Amstelveen op een eenvoudig bereikbare plek.
Sportstad Amstelveen Powered bij Sportbedrijf Amstelveen.
Vind je sport. Selecteer een pagina. Sportstad Amstelveen powered by Sportbedrijf Amstelveen. Sportstad Amstelveen is hét sportplatform van Amstelveen. Hier vind je alles over sporten en bewegen in onze gemeente. Zoals informatie over sportverenigingen, zaalhuur, evenementen en openingstijden. Sportstad Amstelveen powered by Sportbedrijf Amstelveen.
Sport in Amstelveen 13, iedereen aan het sporten Amstelveenz.
AMSTELVEEN Van atletiek tot zwemmen en van de kunstcollectie in het Cobra Museum tot een dancefeest in P60. Amstelveen heeft meer te bieden dan je denkt en nu is er dé manier om daar kennis mee te maken: de Sport en Cultuurkaart, de ingang tot de Amstelveense sport en cultuurwereld.
Sportaanbod in Amstelveen.
Op de site van het Sportbedrijf vindt u ook informatie over het sportaanbod voor 55 en aangepast sporten. Stichting Sportbedrijf Amstelveen SSA. De Stichting Sportbedrijf Amstelveen SSA is een non-profit instelling die gemeentelijk beleid uitvoert op het gebied van sport en spel.
Sport.
Gemeente Amstelveen Postbus 4, 1180 BA Amstelveen T 020 540 49 11 E gemeente@amstelveen.nl. Gemeente Amstelveen kent een groot aantal binnen en buitensportverenigingen in vele takken van sport. Sportaanbod in Amstelveen. Zoekt u een leuke sport die bij u past?
Perry Sport Amstelveen Stadshart Amstelveen.
Van 1200: tot 1800.: Perry Sport in Stadshart Amstelveen is al sinds 1886 de sport en outdoor specialist van Nederland. Bij Perry vind u de nieuwste collecties van grote, internationale sportmerken zoals Nike, Puma, Adidas. Maar ook outdoor merken als North Face, Timberland en Columbia.

Contacteer ons

Zoeken naar sport amstelveen