sporting jeugd
 
 
K. ZWEVEGEM SPORT.
Jeugdopleiding volgend seizoen opnieuw in Elite 1 Sporting Lokeren.
Deze beslissing is zowel een beloning als een aansporing om te blijven investeren in onze jeugd. De beste 12 ploegen elite A zijn, in alfabetische volgorde: RSC Anderlecht, Club Brugge, Sporting Charleroi, Racing Genk, KAA Gent, OH Leuven, Standard Luik, Sporting Lokeren, KV Mechelen, STVV, KVC Westerlo en Zulte Waregem.
Sporting Jeugd.
Sporting-jeugd leert bewegen zonder voetbal Lokeren Regio HLN.
Lokeren Om de vaardigheden van de jongste spelertjes aan te scherpen, is de jeugdwerking van Sporting Lokeren gestart met het bewegingsprogramma Multimove. Eén" keer per week trainen de spelertjes van vijf tot acht jaar zonder bal en trainen we hun motoriek.
Jeugdacademie KFC Sparta Petegem.
Ook dit seizoen opteert de jeugdwerking van Sparta Petegem ervoor om jeugdwedstrijden U6 tot en met U9 te spelen zonder scheidsrechter. Het kind zal dus zelf beslissen of de bal binnen of buiten is. Kinderen van die leeftijd weten zelf perfect wat er. Jeugd KFC Sparta Petegem Realisatie: Webteam KFC Sparta Petegem.
VKBF vlaamse krachtbalfederatie.
JEUGD SPORTING LOKEREN VZW BE 0672.569.987 Daknam.
Met een Finance of Business Login consulteert u de officiële publicaties in het Staatsblad. Bekijk alle officiële publicaties van JEUGD SPORTING LOKEREN in het Staatsblad. Met een Finance of Business Login consulteert u de RSZ-gegevens. Consulteer RSZ-gegevens van JEUGD SPORTING LOKEREN.
JEUGDTERREINEN KVK TIENEN KVK Tienen Official Website.
De Wolf verliet eerder deze week uit voorzorg de training om de wedstrijd tegen Neerpelt niet in het gedrang te brengen. De selectie: De Wolf, Degeer, Peeters, Verhamme, Willems, Pellegriti, Renson, Roosbeek, Conard, Kasmi, Chaoui, Sarkisjan, Kempeneers, De Silva, Singh, Baidjoe, Grancea en Ibricic.

Contacteer ons

Meer resultaten voor sporting jeugd