sport voetbal live
 
 
Belgisch Voetbal Sport HLN.
WK voetbal 30. New York Times kadert zeldzaam" Belgisch patriottisme: Als" België het WK wint, zou iemand het verkeerde volkslied zingen." STVV neemt pas in slot de maat van Thes Sport, ook winnend KV Oostende heeft in oefenpot handen vol. WK voetbal 208.
Live Voetbal Sportwereld.
Bij Ajax zijn ze al in bloedvorm: spits pakt uit met geile assist. Taalproblemen met Japanse pers van hier tot Tokio voor Januzaj en onze videoman. ADHESE IMU 2K NIET VERWIJDEREN. voetbal alle wedstrijden. Club Brugge haalt verdedigende versterking in Brazilië.
Live Sport Sportwereld.
Samy Mmaee ruilt Standard voor STVV. Herbeleef hier de persbabbel en laatste training van de Rode Duivels voor Japan. El Maestro met een wandelstok: Uruguay scheert alweer hoge toppen onder langst dienende bondscoach. Is het geroemde tiki-takavoetbal van Spanje dood?
radio. Artboard 1. Artboard 1. atletiek. atletiek.
eerste provinciale west-vlaanderen. SPORT OP RADIO 1: 6 juli 29 juli. Vrijdag 6 juli 15u-23u. Radio Rusland is in Kazan waar de Rode Duivels het in hun kwartfinale van het WK opnemen tegen Brazilië. Aftrap om 20u, met commentaar van Peter Vandenbempt en Eddy Snelders. Heleen Jacques en Wim De Coninck zijn de analisten in de studio. Vanaf 16u is er al een verslag van de eerste kwartfinale tussen Uruguay en Frankrijk. Presentatie: Lode Roels Tom Vandenbulcke 15u-19u / Aster Nzeyimana19u-23u. Zaterdag 7 juli 11u-16u. De start van de Ronde van Frankrijk betekent ook de terugkeer van Sporza Tour. Elke dag brengen Christophe Vandegoor, Sven Nys en Carl Berteele verslag uit van de Tour. Vandaag volgen we de eerste rit in de Vendée. Presentatie: Gert Geens Gilles De Coster. Zaterdag 7 juli 16u-23u. Radio Rusland volgt de resterende kwartfinales op het WK voetbal, met om 16u Zweden Engeland en om 20u Rusland Kroatië.
Voetbal Sport HLN.
WK voetbal 3. WK LIVE 22/06. Enkel Romelu Lukaku deed waar Cristiano Ronaldo en Shaqiri in slaagden Politie pakt vechtende Argentijnen op. 22/06 Het WK voetbal is volop aan de gang, vandaag zijn we toe aan dag 9 in Rusland.

Contacteer ons

Zoeken naar sport voetbal live