live sport voetbal
 
 
Woestijnvis Belgisch voetbal. Belgisch voetbal Woestijnvis. facebook. twitter. linkedin.
terug naar overzicht. In de zomer van 2005 haalde Belgacom de rechten van het Belgische voetbal binnen en ging het een alliantie aan met Woestijnvis om de wedstrijden in beeld te brengen en te omkaderen. Voor het eerst in de geschiedenis van de Belgische televisie werden elke competitiespeeldag alle 9 wedstrijden live en integraal uitgezonden.
Livescore, Live Voetbal, Live Tussenstanden Wedstrijden VoetbalNieuws.be.
Voetbal Live Salland Centraal.
Zelf nieuws plaatsen. Voetbal Live Alle regio's.' Deze week 21. Alle rondes Alle competities. Speelronde 2 Beker. Speelronde 1 Beker. 3e knock-out ronde Beker. 2e knock-out ronde Beker. 1e knock-out ronde Beker. Speelronde 9 Competitie. Speelronde 8 Competitie. Speelronde 7 Competitie.
Play Sports Beleef sport nog straffer.
Zulte Waregem haalt drie targets binnen. 05 januari 2019. Sporting Telenet 1 Live. Cercle Brugge Eupen. Jupiler Pro League 2018-2019. Sporting Telenet 2 Live. Sporting Telenet 3 Live. Premier League 2018-2019. Sporting Telenet 4 Live. Volley League Trophy: Roeselare Aalst.
VIER snoept Belgisch voetbal af van VTM Belgisch voetbal De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Het" Belgische voetbal is op VIER een ideale combinatie met het Vlaamse entertainment, de human interest en de fictie waarmee de zender bij de Vlaamse kijker de afgelopen jaren tot derde Vlaamse speler naast Eén en VTM is gegroeid, legt Demasure uit. Ook" de komende jaren kiezen we bewust voor een uitbreiding van het aanbod Vlaamse programma's.' De bewuste keuze om in te zetten op samenvattingen van voetbalmatchen sluit volgens SBS ook aan bij de keuze als commerciële zender om in te zetten op live televisie.
Kampioenschappen: uitslagen, rangschikkingen en kalenders Koninklijke Belgische voetbalbond.
Erkende supportersclub worden. Voetbal een feest. Neen aan Bengaals vuur. Koning Boudewijnstadion: praktisch. Vind een club. Kampioenschappen: uitslagen, rangschikkingen en kalenders. Op zoek naar een uitslag uit vierde provinciale, de kalender van derde nationale B of de rangschikking van tweede provinciale?
Voetbal Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Peter Vandenbempt: Als" het mislukt, is Nainggolan de grote stok om Martinez te slaan." Cisse Severeyns over Europacup-finale van Antwerp in 1993: Ik" hoor nog iedere week: ik was erbij!" WK Voetbal in Rusland: De Rode Duivels zouden moeten thuisblijven.
sporza voetbal Apps op Google Play.
Download de sporza voetbalapp en blijf als eerste op de hoogte van de voetbaluitslagen in binnen-en buitenland. U kunt alle wedstrijden live volgen, met tekstupdates, opstellingen en statistieken. Wedstrijden van de Rode Duivels en enkele duels in de Europa League en de Beker van België kunt u met livestream bekijken.

Contacteer ons

Resultaten voor live sport voetbal