laatste nieuws sport voetbal
 
 
VoetbalNieuws.be De grootste voetbalnieuws site van Vlaanderen.
Fans Anderlecht troepen samen aan stadion: Coucke krijgt volle lading. Arbitrage opnieuw door het stof: Schande" voor Belgisch voetbal." Antwerp enerveert RSCA-fans: Anti-voetbal" van de betoncentrale." Engeland spreekt schande: woedende Özil gooit jas richting eigen coach. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
VOZ: Homepage.
Voetbal op Zaterdag presenteert zich als een landelijk podium voor het zaterdagamateurvoetbal in het algemeen en voor de hoogste klassen tweede divisie, derde divisie en hoofdklasse daarvan in het bijzonder. Voetbal op Zaterdag is niet gebonden aan enigerlei organisatie of voetbalvereniging. Vanuit die onafhankelijke eigen positie zal de redactie het nieuws selecteren en keuzes maken voor te schrijven artikelen.
SK Pepingen-Halle Officiële website.
Visie op clubniveau. Visie, missie en beleid. Mooimakers: ook naast het veld zijn de U9 echte toppers! Samen met hun trainers en enkele dappere mama's' en papa's' en zussen. De paasstage 2019 wordt zowel op Kruisveld als in Vroembos georganiseerd.
KVC Oostmalle Sport.
KVC Oostmalle Sport organiseert tijdens de eerste week van de paasvakantie een voetbalstage voor spelers van 5 tot en met 14 jaar onder leiding van onze jeugdcoördinator en met med. BEKIJK HET VOLLEDIGE ARTIKEL. voetbalstage bij KVCO. Op vraag van enkele ouders willen wij meedelen dat de voetbalstage tijdens de paasvakantie door zal gaan van dinsdag 4 tem donderdag 6 april 2017. verder info volgt later maar hou. BEKIJK HET VOLLEDIGE ARTIKEL. OVERIG RECENT NIEUWS.
G-sport Vlaanderen.
Samen met onze partners Parantee-Psylos en Sport Vlaanderen, stellen we alles in het mogelijke om sporters met een beperking het plezier van sport te laten beleven. Dankzij constante afstemming, een duidelijke taakverdeling en inhoudelijke samenwerking zorgt deze trilaterale samenwerking voor een sterker G-sportbeleid.
voetbal HLN.
Buitenlands Voetbal Met de huur van Kevin-Prince Boateng heeft FC Barcelona misschien wel de vreemdste transfer van de wintermercato gerealiseerd. Wat met Vranjes? Interesse genoeg en Verschueren wil verdediger van 32, miljoen sowieso verkopen, maar Bosniër zelf ziet het anders. Anderlecht Oei, Anderlecht. Ognjen Vranjes 29 wil paars-wit niet zomaar verlaten. Ognjen blijft, zegt zijn makelaar. Wordt Genk kampioen? Haalt Anderlecht play-off 1? En waar mag Antwerp van dromen? Tien analisten blikken vooruit naar competitieslot. HLN Plus De ploegen uit de Jupiler Pro League zijn ontwaakt uit hun winterslaap, de laatste rechte lijn richting de play-offs is ingezet.
voetbal sporza. Artboard 1. Artboard 1. atletiek. atletiek. one. two. three. four. five. six. seven. eight.
Walem: Spanje" en Italië zijn de topfavorieten voor het EK, en die zitten. Faes: De" Olympische Spelen, dat kan je maar 1 keer in je leven spelen." Vanheusden: We" zijn een grote vriendengroep." Schrijvers: Europees" kampioen? In voetbal kan alles."
Jong Geraardsbergen.
Op zaterdag 14 en zondag 15 december staat de jeugdwerking van Jong Geraardsbergen op de kerstmarkt met een jeneverkraampje. Kom zeker eens langs! Onze vrijwilligers maken het dag na dag mogelijk dat onze jongens en meisjes hun favoriete sport kunnen beoefenen in de best mogelijke omstandigheden.

Contacteer ons

Resultaten voor laatste nieuws sport voetbal