bv SPORT
 
 
Hoofdkantoor bv SPORT bv SPORT.
De ruim 140 medewerkers van bv SPORT houden zich bezig met het beheren en verhuren van sportaccommodaties, het ouderhoud van sportvelden, het organiseren van activiteiten in de gemeente Leeuwarden / Leeuwarderadeel voor wijken, scholen, senioren en kinderen en het ondersteunen van sportverenigingen.
BV SPORT: chaussettes de contention, booster, compression.
Le manchon de Compression BOOSTER Elite a demandé 2 ans de recherche et apporte 5 innovations techniques et scientifiques condensées dans 25 grammes de textile NextGen. Il associe les dernières innovations en matière de textile intelligent, aux innombrables validations et études scientifiques BV SPORT.
BV Sport Leeuwarden en omstreken 2002 Kenniscentrum Sport.
De BV Sport is een heel veelzijdig en uniek bedrijf in Leeuwarden, dat in 1999 is ontstaan uit een verzelfstandiging van de afdeling Sport en Recreatie van de gemeente Leeuwarden. In opdracht van onder andere die gemeente draagt de BV Sport zorg voor het volledige beheer en de exploitatie van sportvoorzieningen.
BV SPORT: socks, compression booster.
With its pioneering medical studies on venous return conducted since 1998, BV SPORT has earned its place as the reference in the world of support and compression technology for both top-level professionnal and amateur athletes. 20 years of scientific studies, several clinical studies have been published in leading international scientific press reviews.
bv SPORT @bvSPORT Twitter.
bv SPORT @ bvSPORT 12 apr. bv SPORT heeft geretweet Sportzaken.pro. Onze oproep is tweeërlei: we zien graag dat de andere clubs net als @ vv_FVC, @ Blauwwit34, @ lacfrisia en @ scstiens onze uitdaging aannemen én dat ze daarmee het voorbeeld van oa deze voetbalverenigingen volgen.
Zwemmen bij bv SPORT bv SPORT.
bv SPORT zwemt mee tegen kanker! bv SPORT zet zich graag sportief in tijdens de ELFSTEDEN ZWEMTOCHT. Maarten van der Weijden gaat van 18 tot 20 augustus meer dan 200 kilometer zwemmend afleggen en volgt daarbij de route van de elfstedentocht.
Organisatie bv SPORT.
bv SPORT helpt de gemeente Leeuwarden haar ambities op dit punt te realiseren door sportstimulering en exploitatie van sportaccommodaties naast ander maatschappelijk vastgoed. De opgedane actuele kennis, inzichten en ervaring stelt bv SPORT aan haar opdrachtgever voor verdere beleidsvorming ter beschikking.
BV sport bv SPORT.
Met de aansluiting van het zwembad en de twee grote sporthallen zet niet alleen bv SPORT een belangrijke stap in de verduurzaming van haar sportactiviteiten in Leeuwarden, maar wordt ook de haalbaarheid vergroot voor het gebruik van restwarmte van Friesland Campina.

Contacteer ons

Zoeken naar bv SPORT