sporting-nelo
 
 
Pelt Gelijkspel voor Sporting NeLo Internetgazet.
In de tweede helft werd het moeilijker voor Sporting, het kon Visé nog bijbenen 17-17 na 40m maar in tegenstelling tot de eerste helft was het nu Visé dat meestal aan de goede kant van de score zat. Flays, Gava en Bello scoorden voor Visé maar de ingevallen Kim Boem Boem Schroder hielp zijn team geweldig door 5 doelpunten binnen 10 minuten tegen de netten te knallen.
Sporting NeLo HLN.
NeLo J14 blijven genieten van hun indrukwekkende ongeslagen status. Wezet en Hasselt spelen finale Beker van België handbal voor mannen. Meer Sport Initia Hasselt en Wezet hebben zich vandaag geplaatst voor de finale van de Beker van België handbal voor mannenteams.
Sporting NeLo promoveert naar Beneleague handbal TV Limburg.
Promovendus Achel heeft er een fantastisch debuutseizoen opzitten in de Liga A en kan nu nog gaan voor de kers op de taart, want in de Challenge Final 4 strijdt het om de vijfde plaats en het bijbehorende Europese ticket.
Belangrijke transfer voor Handbal Sporting Nelo Neerpelt Het Belang van Limburg.
Voor meer dan 45.000 euro aan niet betaalde boetes en achterstallige belastingen geïnd. Regio Bij een gecoördineerde verkeersactie van de politie LRH met de Douane en de Vlaamse Belastingdienst is dinsdag voor 45.000 euro aan niet betaalde boetes en achterstallige belastingen geïnd.
Pelt Verlies voor Sporting Nelo Internetgazet.
Pelle Melle Ontbijtwandeling. Vandaag Het is de bedoeling dat we eerst lekker ontbijten met onder andere kaas van Kaasmakerij. Op De Sofa met Caroline Coolen. Morgen Caroline Coolen gaat in gesprek met Louise Osieka artistiek zakelijk. Morgen Kienen tvv Okra Overpelt Centrum/Fabriek.
Sporting NeLo BENE-League handball.
Akkoord en doorgaan. Cookies worden na het bezoeken van websites op je computer opgeslagen om er onder andere voor te zorgen dat je voorkeuren worden onthouden, het bezoekersgedrag op een pagina wordt geregistreerd of om relevante advertenties op websites aan je te laten zien.
Sporting NeLo, history and passion rule the game.
Welpen en Pagaddertornooi van Handbal Sporting Nelo in het Dommelhof. Zondag was er in het Dommelhof Sporting Nelo's' jaarlijkse welpen en pagaddertornooi voor de jongste handballertjes. Met een 30-tal ploegjes vanuit de Limburgse clubs was het weer een drukke dag.
Kajak.nl Kanocentrum Arjan Bloem.
Stand Up Paddling. Laatste nieuws Facebook. Let Op Woensdag 27 april.KONINGSDAG zijn wij GESLOTEN. Zo hoort het ook. Nu komen Enkele Nieuwe AQUARIUS en REBEL Zee-Toerkajaks met schoonheidsfoutjes! Dus, EXTRA KORTING. De container uit USA met OLD TOWN is binnen!

Contacteer ons

Zoeken naar sporting-nelo