sport voetbal
 
 
MSN Sport Voetbal.
De 20 beste snorren in het voetbal. Deze spelers kostte gedurende hun carrière het meest. Hond verstoort voetbalwedstrijd. De opvallendste incidenten op het sportveld. De mooiste cheerleaders wereldwijd. De langste sporters ter wereld. Kevin De Bruyne. Romelu Lukaku Menama. Meer over sport.
Voetbal Sport HLN.
WK voetbal 12. Ex-bondscoaches Leekens en Anthuenis na de demonstratie tegen Tunesië: We" zijn klaar voor een topland." Rode Duivels 2. En nog mooi nieuws! Thomas Vermaelen terug in de selectie: Ik" voel me goed." Lees meer Sport. Pommeline oogt al een pak minder blij met nieuwe billen: Dit" is het pijnlijkste dat ik ooit heb meegemaakt."
Voetbal Het Nieuwsblad.
Januzaj traint weer mee, straks vliegen de Duivels naar Kazan. Chef Voetbal Ludo Vandewalle: Mijn vertrouwen in de slaagkans van de Duivels is gestegen tot 40%. Roberto Martinez naar Spanje? De geruchten blijven gaan, en de rivaliteit tussen Real en Barça helpt.
Belgisch Voetbal Sport HLN.
WK voetbal 30. New York Times kadert zeldzaam" Belgisch patriottisme: Als" België het WK wint, zou iemand het verkeerde volkslied zingen." STVV neemt pas in slot de maat van Thes Sport, ook winnend KV Oostende heeft in oefenpot handen vol.
Sport Sport/Voetbalmagazine Knack.be.
VTM sport meer video's.' VIDEO: Neymar traint met zoontje. Kompany over kwartfinale: Belangrijkste" afspraak." Regen aan goals tijdens België-Brazilië. Per Mertesacker gaat met voetbalpensioen: Mijn lichaam is gewoon op. Lees het volledige interview dat de Duitse wereldkampioen en Arsenalkapitein aan Der Spiegel gaf. Op bezoek bij Marieke Vervoort: Van mij mag het eigenlijk morgen al gebeuren. Christian Vandenabeele Wielemie. Ze wil en ze zal, zo kennen we Marieke Vervoort. Maar op een dag zal het niet meer gaan. Ik wil geen droevige afscheidsceremonie. Verslag van een intens bezoek. Slachtoffer misbruik in Belgisch voetbal doorbreekt de stilte.
Sport.be Voetbal.
Marvin Ogunjimi gaat in Vietnam aan de slag. Verhaeghe maakt zich geen zorgen over EK 2020. Essevee haalt Bongonda definitief terug naar Jupiler Pro League. Willian: Niet enkel Coutinho en Neymar kunnen scoren. Kompany: Belangrijkste afspraak in de geschiedenis van deze generatie.
Sport.be Voetbal.
Onmiddellijk na de wedstrijd heeft Poetin bondscoach Stanislav Cherchesov gebeld, aldus een woordvoerder van het Kremlin. Hij" heeft de hele ploeg gefeliciteerd met hun indrukwekkende overwinning en de trainer omdat de strategie die hij heeft gekozen dit resultaat heeft opgeleverd" De Russische president verklaarde" dat het resultaat het belangrijkste is in sport. En dit resultaat is de overwinning voor onze ploeg, aldus de woordvoerder. Iniesta stopt als international. De Spaanse middenvelder Andries Iniesta heeft bevestigd dat hij stopt met internationaal voetbal.

Contacteer ons

Zoeken naar sport voetbal