hasselt
 
 
Hasselt Het Nieuwsblad.
5, beiden uit Hasselt. Dertigers riskeren tot twee jaar cel voor wietplantages in zeecontainers in Hasselt. De Hasseltse strafrechter heeft vier dertigers celstraffen van 20 maanden, waarvan de helft met uitstel, tot twee jaar effectief opgelegd voor de uitbouw van een cannabisplantage in Kiewit.
DE UNIE HASSELT-GENK z33.
Het paviljoen kan op aanvraag gebruikt worden voor evenementen. Meer informatie via Z33 of Bethanië Campus Hasselt. Kanaal Paviljoen is een samenwerking tussen a20 architecten, Quartier Canal en Z33 huis voor actuele kunst. Bethanië Campus Hasselt., Brugbemdenstraat 1, Hasselt. KRIJN DE KONING.
UiT in Hasselt.
Logeren in Hasselt. Voeg een eigen evenement toe. Via bovenstaande link kan je een eigen event aan de uitdatabank toevoegen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Volg Uit In Hasselt.: Facebook Instagram Twitter. 2016 Uit In Hasselt.
Hasselt omgeving Toerisme Limburg.
Fietsen, wandelen, zwemmen, kajakken, luieren in Hasselt en haar omgeving beleeft iedereen een spetterende tijd. Events in Hasselt omgeving. Kerstmarkten, Jeneverfeesten, festivals, nocturnes, concerten, marktjes, braderieën Alle evenementen in Hasselt omgeving vind je hier. Shoppen in Hasselt omgeving. Hasselt is ook het perfecte decor voor een shoppingtrip.
Het Stadsmus THUIS IN HASSELT.
Het Stadsmus: ontdek de inwoners en de geschiedenis van Hasselt in vogelperspectief. Wie is de mysterieuze Hasselaar die slechts éénmaal om de zeven jaar het daglicht ziet? Waarom liggen Hasselaren niet wakker van de Guldensporenslag of de onafhankelijkheidsviering van 1830?
UHasselt Universiteit van vandaag.
UNIVERSITEIT HASSELT, KNOWLEDGE IN ACTION. De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen Diepenbeek en Hasselt en zes onderzoeksinstituten. Haar baseline Knowledge in action onderstreept de ambitie en het engagement van de UHasselt: mee de schouders zetten onder het vormgeven van een innovatieve, duurzame toekomst van de regio.
Activiteiten Hasselt vtbKultuur.
Hasselt van 05/07/2018 tot 05/07/2018. Een herinnering aan 12 augustus 1914 te HALEN. Hasselt van 10/08/2018 tot 10/08/2018. Provinciale Cultuurtrip Soester" Börde, DUITSLAND. Hasselt van 28/09/2018 tot 30/09/2018. LEZING Een" paleis voor de doden" door Herman Clerinx. Hasselt van 08/10/2018 tot 08/10/2018.
cultuurcentrum Hasselt.
Welkom op de website van cultuurcentrum Hasselt. Vergeef ons Subtitel.: Guy Cassiers/Toneelhuis Toneelgroep Amsterdam Aanvang.: 23 maart om 2000: uur Meer info. Spirit control Subtitel.: Jef Neve Aanvang.: 24 mei om 2000: uur Meer info. José González The String Theory Subtitel.:

Contacteer ons

Zoeken naar hasselt