fitness purmerend
 
 
Informatie over Sportschool en healthclub Weidevennesports in Purmerend.
Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en/of te kunnen delen op de sociale media. Sportschool en healthclub Weidevennesports in Purmerend heeft groepslessen en fitness mogelijkheden voor iedereen. Bekijk het filmpje en krijg een goede impressie van onze fitness faciliteiten.
Squash Fitness Purmerend SquashLife.
Squash Fitness Purmerend. Squash Fitness Purmerend. 1447 CP Purmerend. Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie. Laat een reactie achter. Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten. Nog geen account? In deze editie: Interviews met Raneem El Welily, Levi Overkleeft en Arjan Overkleeft.
Start met fitness bij WeidevenneSports.
Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om mij te benaderen voor de startinformatie. WeidevenneSports in Purmerend is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, personal training, afslanken, de Milon Cirkel en wellness. Bij WeidevenneSports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.
Anytime Fitness België Get to a Healthier Place.
Anytime Fitness App. Klik hier voor meer informatie. Ook jij kunt franchisenemer worden en jouw eigen Anytime Fitness club openen. Meld je nu aan voor onze informatieve videoserie en krijg alle ins outs, verteld door onze franchisenemers. Anytime Fitness Benelux.
Activity tracker Wearables BCC.nl. BCC.
Dit handige apparaatje draag je, net als bij een horloge, gewoon om je pols en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Statistieken op je smartphone Directe verbinding via GPS en een app. Een activity tracker wordt ook wel fitness tracker genoemd.
Back 2 Basic Purmerend.
Deze fitness toestellen zijn exclusief voor de dames en verzorgen een total body workout! De recreatieve lessen zijn zeer uitdagend, afwisselend en geschikt voor iedereen. Er zijn ook lessen voor kinderen vanaf 8 jaar. Kijk hier voor de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen in het voorjaar. Voordelig sporten bij Back 2 Basic. Start nu bij Back 2 Basic! Sporten vanaf 2750/maand, volwassenen Sporten vanaf 2600/maand, kids kickboksen. Wilt u echt resultaat? Maak gebruik van onze scherpe tarieven voor personal training vanaf 3833/training. Aangepaste tarieven 2019. Het lage BTW-tarief is per 1-1-2019 van 6% naar 9% gegaan. Ook wij hebbben onze tarieven hierdoor helaas aan moeten passen. Tel: 31 0 299 77 99 38. IBAN: NL63 RABO 0125 5392 31. Intake Personal Training. Small Group PT. Back2Basic Purmerend 2007 2018 disclaimer.
Anytime Fitness Sportschool/fitnesscentrum Purmerend Facebook 6 recensies 214 foto's.'
Sportschool/fitnesscentrum in Purmerend. 5 van 5 sterren. INFO ANYTIME FITNESS. Naar de fitste versie van jezelf, met Anytime Fitness. Als je op zoek bent naar een fitness club die van alle gemakken die jij wenst voorzien is, waar je a.
Home SN Sports ClubSN Sports Club.
voor Purmerend klik hier. voor Medemblik klik hier. voor Alkmaar klik hier. voor Castricum klik hier. MAAK KENNIS MET ONZE SPORTSCHOOL. Klik op de sportclub van uw keuze voor meer informatie over desbetreffende club. Tevens vindt u hier alle informatie over het lesaanbod, lestijden, trainers enzovoorts.

Contacteer ons

Meer resultaten voor fitness purmerend