fitness purmerend
 
 
FACILITEITEN Fitness4you.
U bent van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen en zo zelf de sfeer te proeven en kwaliteit te ervaren. Zelfs voor professionele personal training kunt u terecht in ons fitness center in Purmerend. Met onze personal training krijgt u de een-op-een begeleiding die u nodig heeft om op optimale wijze uw doel te behalen.
Wellness Profi Center Fitness, kickbox, groepslessen en opleidingen.
Bel mij terug! Onbeperkt Fitness voor 30, p.mnd. Kosteloos een trainingsschema op maat indien gewenst. Meest veelzijdige en deskundige sportschool van Purmerend. De beste conditietrainingen vind je bij ons! Een erkend opleidingsinstituut en sportcentrum. Twee keer per jaar diverse Fitnessopleidingen! Innovatief op het gebied van Fitness Voeding.
Sportschool Sporting de Gors, de gezelligste sportschool van Waterland.
Sporting de Gors. Sporting de Gors Een" begrip in Purmerend." Al ruim 30 jaar begeleiden en trainen wij met veel enthousiasme onze klanten in ons fitnesscentrum te Purmerend. Bij ons staat kwaliteit en gezelligheid voorop. Van jong tot ouder bieden wij een breed scala aan trainingprogramma's.
Basic-Fit Sportschool Purmerend Grotenhuysweg.
Fitness bij Basic-Fit. My Basic-Fit Lid worden. Grotenhuysweg 100, 1446HZ PURMEREND. Sportschool Purmerend Grotenhuysweg 24/7. Grotenhuysweg 100, 1446HZ. Maandag t/m zondag constant open. Maandag t/m zondag constant open. 19, 99 per maand. Doe mij SMART. Sport gratis tot augustus 50% korting op het inschrijfgeld!

Je voelt je lekker in een fit en gezond lichaam. Welkom bij Fitness Fun Purmerend. Fitness Fun is gevestigd op het Tramplein 1, in het centrum van Purmerend. Een team van enthousiaste medewerkers begeleidt vrouwen die op een ongedwongen en verantwoorde manier willen sporten.
Anytime Fitness Gym in Purmerend, Noord-Holland 1441 CM.
Omdat het voor mij belangrijk is om eerlijk advies te kunnen geven heb ik de afgelopen jaren en nu nog steeds zelf diversen voeding en trainingsschema's' uitgeprobeerd. Zodat ik weet wat het met je lichaam doet en wat je er van kan verwachten. Wil jij je doelen een keer echt bereiken zonder de smoesjes? Dan zie ik je graag bij Anytime Fitness Purmerend.
Curves Purmerend 30 minuten fitness voor vrouwen.
Bij Curves Purmerend werk je op een goede manier aan je gezondheid. Omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: fit worden en blijven. Een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten. Kom jij het ook proberen? Sportschool voor vrouwen. Korte, effectieve trainingen. Coaches die jou helpen je doelen te behalen. Een gezellige en open sfeer. Voor alle vrouwen die gezond en fit willen leven. Meer weten over Curves? Ben je benieuwd of Curves iets voor jou is? Klik op één van de links hieronder en laat je overtuigen! Het Curves Programma. Verhalen van onze leden. Een sportschool voor vrouwen. Afvallen met fitness.
Waterland Sports Waterland Sports is een sportschool in de Purmerend Weidevenne. Wij bieden vele lessen onder professionele begeleiding.
Dit zorgt voor een optimale vochtbalans. Vaak wordt het drinken tijdens een dag op de piste vergeten terwijl je juist veel vocht verliest door de zware inspanning, Lees meer. 03 Jul 18. 09 Mrt 18. 1448 NX Purmerend. Maandag t/m vrijdag: 0800: 2200: uur.

Contacteer ons

Op zoek naar fitness purmerend?